INFORMATIE

Het Keiennieuws is een dorpsblad wat in ... is opgericht, en heeft een variatie aan artikelen wat over Megen en zijn bewoners gaat.

Het is een blad wat in zwart, wit gedrukt wordt en in elkaar gezet wordt door vrijwilligers.

Naast de vaste rubrieken heeft het Keiennieuws ruimte voor adverteerders en andere kopij leveranciers om hun publicatie te plaatsen. Via de website kunt u heel gemakkelijk uw plek alvast reserveren zowel als uw publicatie aanleveren.

Reserveren

Als u een schrijver bent van een vaste rubrlek, dan hoeft u hiervoor geen plaats te reserveren. Hier is al automatisch rekening mee gehouden. Wanneer u een plek reserveert heeft u voorrang om in het blad te komen.

Advertentiekosten

Papier formaat exacte maten Kosten
A4 21 x 29,70 cm 19,-
A5 14,80 x 21 cm 12.75,-
A6 10,50 x14,80 cm 9.5,-
A7 7,40 x 10,50 cm 5,-

Dit zijn de maandelijkse advertentie kosten

Klachten

Heeft u een klacht, dan kunt u dit melden via dit emall adres en wij zullen dan gaan kijken hoe dit opgelost kan worden.

Publicatie aanleveren

Wij ontvangen graag een pdf of word bestand. u kunt ook een JPG of PNG aanleveren.

Wanneer u een word bestand aanlevert, dan zouden wij graag willen weten of wij de opmaak moeten behouden of juist optimaal kunnen opmaken. Bij het aanleveren van uw bestand zouden wij het fijn vinden dat u rekening houd met de formaten die wij aangeven. Wilt u bulten de standaard formaten treden, dan kunt u de afwijkende formaten aan ons doorgeven via dit email adres: .... Wij adviseren u dit op tijd aan ons door te geven.

Abonnement

Je kunt heel gemakkelijk een abonnement bij ons straten zowel als beƫindigen. er zitten hieraan geen kosten verbonden.

Vrijwilligerswerk

Het Keiennieuws is altijd opzoek naar mensen die graag een handje mee zouden willen helpen.