INFORMATIE

Het Keiennieuws is een moderne stadskrant voor en door de bewoners van Megen. Je wordt op de hoogte gehouden van groot en klein nieuws en zo weet je altijd wat er in ons mooie stadje speelt.

Naast de vaste rubrieken heeft het Keiennieuws ruimte vooren advertenties (tegen betaling) en losse publicaties. Via de website kunt u gemakkelijk uw publicatie / advertentie aanleveren en een plek resereveren. (Klik op de homepagina op de knop “Reserveer”)

Reserveren

Als u een schrijver bent van een vaste rubriek, dan hoeft u hiervoor geen plaats te reserveren.Hier is al automatisch rekening mee gehouden. Wanneer u een plek reserveert heeft u voorrang om in het blad te komen.

Advertentie kosten
A4 A5 A6 A7
21,0 x 29,70 cm 14,80 x 21,0 cm 10,5 x 14,80 cm 7,40 x 10,50 cm
€19 €12.75 €9.5 €5
Klachten

Heeft u een klacht, dan kunt u dit melden via dit email adres en wij zullen dan gaan kijken hoe dit opgelost kan worden.

Publicatie aanleveren

Wij ontvangen graag een pdf of word bestand. U kunt ook een JPG PNG aanleveren.

Wanneer u een word bestand aanlevert, dan zouden wij graag willen weten of wij de opmaak moeten behouden of juist optimaal kunnen opmaken. Bij het aanleveren van uw bestand zouden wij het fijn vinden dat u rekening houd met de formaten die wij aangeven. Wilt u buiten de standaard formaten treden, dan kunt u de afwijkende formaten aan ons doorgeven via dit email adres: .... Wij adviseren u dit op tijd aan ons door te geven.

Abonnement

Je kunt heel gemakkelijk een abonnement bij ons straten zowel als beëindigen. er zitten hieraan geen kosten verbonden.

Vrijwillergswerk

Het Keiennieuws is altijd op zoek naar mensen die graag een handje mee zouden willen helpen.